Appartement-aan-zee.net
Residentie Hof van Vlaanderen
Nieuwpoort
Huurvoorwaarden

Verhuurperiodes

Het appartement wordt in de schoolvakantieperiodes bij voorkeur per week of een veelvoud hiervan verhuurd. De huurperiode begint om 14u00 en eindigt om 11u00.
Wanneer het mogelijk is kan van deze regeling afgeweken worden, dit dient dan onderling afgesproken te worden.

Er is weekend- en midweekverhuur mogelijk. De weekend verhuurperiode loopt van vrijdagmiddag tot maandagmiddag en de midweek verhuurperiode van maandagmiddag tot vrijdagmiddag. Wanneer mogelijk kan van deze regelingen afgeweken worden, dit dient dan onderling afgesproken te worden.

Reservatie

Bij reservatie dient het bedrag van de waarborg (= voorschot) binnen de week betaald te worden anders kan het appartement verder verhuurd worden. De waarborg bedraagt € 150 voor weekverhuur, € 100 voor weekend- en midweekverhuur in de vakantieperiodes en € 75 voor weekend- en midweekverhuur in het laag- en tussenseizoen. De reservatie van een huurperiode wordt pas definitief na betaling van deze waarborg.

Het huurbedrag dient ten laatste vier weken voor aanvang van de huurperiode betaald te zijn.
Het bedrag van de waarborg zal ten laatste 1 maand na het verstrijken van de huurperiode terugbetaald worden aan de huurder na aftrek van eventuele kosten zoals eindschoonmaak of schade. Bij annulatie wordt de waarborg enkel terugbetaald wanneer de verhuurder de gereserveerde periode nog kan verhuren aan de vooropgestelde huurprijs. Bij annulatie vanaf vier weken voor aanvang van de huurperiode wordt het volledige huurbedrag ingehouden en enkel terugbetaald wanneer de verhuurder de gereserveerde periode nog kan verhuren aan de vooropgestelde huurprijs.

Verbruik

Elektriciteits-, gas- en waterverbruik zijn bij normaal verbruik in de huurprijs inbegrepen.
Er is gratis WIFI aanwezig in het appartement.

Eindschoonmaak

De prijs van de eindschoonmaak bedraagt 50 euro per verhuurperiode.
Klachten betreffende de netheid van het appartement dienen op de dag van aankomst gemeld te worden aan de verhuurder.

Inventaris

De inventaris bevindt zich in het appartement en dient gecontroleerd te worden bij aankomst, eventuele afwijkingen dienen onmiddellijk gemeld te worden aan de verhuurder.
Bedlinnen, badlinnen en keukenlinnen dienen zelf meegebracht te worden.

Divers

  • Wijze van ontvangst en terugbezorging van de sleutels zal bij betaling van het huurgeld via mail meegedeeld worden aan de huurder.
  • De huurder dient zich te houden aan het reglement van inwendige orde. Dit reglement bevindt zich in het appartement.
  • Dieren zijn niet toegelaten in het appartement.
  • In het het appartement en de algemene delen mag niet gerookt worden.
  • Het appartement mag niet onderverhuurd worden.